Urban Deck Plus Teka Light

Urban Deck Plus, és la solució als espais exteriors que requereixen sensacions càlides i refrescants. Una alternativa intel·ligent, sostenible i econòmica a les fustes tropicals.

Les tarimes tecnològiques tenen un mínim manteniment, són de fàcil instal·lació amb llistons de fusta cuperitzada i grapes, i amb una elevada resistència al lliscament.

Urban Deck Plus, està fabricada mitjançant co-extrusió, la seva composició és del 60% de fibres de fusta i un 40% d'additius (UV estabilitzadors, pigments, omplidor mineral, antioxidant).
L'estructura alveolar, té major resistència i millor manteniment.

La tarima tecnològica té una estructura alveolar per la qual cosa donen lleugeresa i gran resistència, així com acte ventilar constantment evitant el sobre escalfament per l'acció solar.

Són tarimes que permeten fer grans combinacions, es poden combinar dues posicions diferents de la lama, una amb la seva cara llisa i l'altra amb la cara amb porus (per donar un aspecte semblant a la fusta natural), podent donar d'aquesta manera un aspecte innovador als sòls i les terrasses. Tenen una gran durabilitat a l'exterior i posseeixen una garantia del fabricant de 10 anys. Són tarimes d'estètica agradable, capaços d'encaixar en els espais exteriors més exigents.


Tienes preguntas sobre este artículo?

CÓDIGO Largo mm ANCHO mm GRUESO mm
 
168002 URBAN DECK PLUS TEKA LIGHT 2200 146 23 2200 146 23

Complementos

Aviso

Aviso